Hello!

Event


Wednesday, November 16, 2011

Supplies Supprise Bazaar 4

percaya atau tak... this time round dah masuk kali ke-4 supplies bazaar diadakan. 1st and 3rd saya dah pegi... im looking forward yang ke-4 ni. sebab this time dia special sikit. lain dari yg lepas-lepas..

apa yg special nya this time is they are having giveaway on the 3rd Dec (11am - 6pm)... at least 1 present every hour! macam WOW kan bunyinya :D

di samping itu, the organizer juga sediakan playroom and balloons for kids. agak-agak saya bole dapat balloon tak? hehe.. *berangan* tak ada pun tak pe...

bagi yang datang dengan encik suami atau boyfriend, ada tempat duduk-duduk lagi. so lepas ni tak perlu lah encik-encik husband tunggu para isteri dan gf di kedai mamak atau dalam kereta lagi

harap this time around lebih banyak vendor-vendor yang terlibat. lebih lagi dari yang lepas-lepas. jom la reramai. saya yakin anda akan sekurang-kurangnya beli satu dari bazaar tu nanti

No comments: