Hello!

Event


Thursday, December 29, 2011

Supplies: Fabric Covered Button Refill

Kami nak beritahu ni... sekarang kami juga supplies material untuk para craftster
Memandangkan sekarang kami tengah hot buat fabric covered button, maka kami juga akan supplies refill covered button ni..

Terdapat dalam dua size iaitu size 32 (19mm) dan juga size 36 (22mm)

Size 36 (22mm) besar sikit je dari duit syiling 20sen

Size 32 (19mm) lebih kurang size duit syiling 10sen

Harga seperti berikut (kedua-dua size):
50 sets: RM12.00
100 sets: RM20.00
200 sets: RM30.00
500 sets: RM50.00

1set = 1 metal shell & 1 plastic back

Buat masa ni, kami belum lagi supply tool untuk fabric covered button ni
(FYI kami guna mesin untuk buat button ni, tak seperti kebanyakan craftster guna manual tekan pakai tangan)

Semenjak ada mesin, tool yang kami guna dulu (manual pakai tangan) dah tak digunakan.
Nak simpan pun makan ruang juga
Jadi kami akan bagi free kepada pembeli terawal dengan pembelian refill cover button minima 100 pieces (atas permintaan juga lah ni)

used tool for fabric covered button
(maaf dah buruk, tapi masih good condition)
dalam gambar ni untuk size 36 (22mm)
Selain size 36, kami juga ada size 30 (15mm) dan 24 (12mm)

Berminat? sila isi order form :)

7 comments:

DSUEFIA said...

Salam sis...refill button avaiable lg x..blh email details size & price to suefia788@yahoo.com

eimah siti said...

salam sis....refill button ni ada lagi tak?? and also that tool? or maybe da habis?? blh saya tau kat mana nak beli tool macam tuu? can u email me? fuzz_i3@yahoo.com

eimah siti said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Syahmi Naqiuddin said...

sis , cover button yg ni flatback eh ?

Syahmi Naqiuddin said...

salam, button yg ni jenis flatback eh ?

Dewi's Artwork Station said...

wasalam syahmi...
button ni ada kaki...mcm mushroom

artini abu bakar said...

Assalam...nk tanya...kaki dia ada di metal shell ker atau d plastic back