Hello!

Event


Sunday, January 15, 2012

Project: 2nd RBTers Swap Project 2012

Tahun lepas RBTers 1st Swap Project diketuai oleh DAS
and this time oleh Mona Sunni Couture Trading
theme swap projek kali ini bertemakan 'Purple & Pink'
and this time DAS dapat parner dgn Rebecca Mikko Chuah :)

jom tengok apa sy dapat dari Mikko ;)
hi! im Yabit. Yabit ni besar dalam 4"... ada tali utk gantung kat hp 
tp sy buat hiasan dalam kereta aje...
Mikko buat amigurumi sgt comel2 ok.. other than crocheting dia juga ada buat quiling paper, felt, and some other stuffs too (she can do many things)

barang yg sy bg Mikko pula:
a box filled with treasure :D
sy buat banyak (sbb dapat parner otai dalam craft jadi takut brg yg dibuat tu kureng)
so, jom view setiap barang yg sy swap :)


Deco box
 Rabbit Brooch

Pomander Ball
entry here

Over Joyed little boy
entry here

Magnet Flower
Made of Fabric Covered Button
Size 36 (22mm for each button)
entry here
Little Girl Button Pendant
Size pendant: 22mm
Length of necklace: 18"
entry here

Hook & Yarn Button Pendant
Size pendant: 22mm
Length of necklace: 18"
entry here

Poison Purple Rose Paper Clip
size of the paper clip (metal only): 78mm 
size (include flower): 100mm
entry here

hp charm kebetulannya tak terambil gambar
so satu kurang... tak apa la kan :)

semua item di atas can be remake
boleh email kami di: dewisartworkstation@gmail.com
atau terus isi order form sini
atau kunjungi kami di FB pages sini

sekian.

No comments: